matrijzen en mallen maken in china Dutch

Tegenwoordig worden vooral (plastics) kunststoffen gemaakt m.b.v stalen of aluminium matrijzen. Vaak is dit een zere dure investering doordat het aanmaken van matrijsholtes of vormholtes een tijdrovend en precies proces is. Door de hoge arbeidskosten maar ook door de hoge energie rekeningen in West Europa en de relatief veel lagere lonen in Aziatische landen zoals Taiwan an Vietnam loont het om dit werk uit te besteden.  Ook China heeft een voorraad aan machine, mallen, matrijzen en toolingbedrijven


Onze bedrijf, Triple-c limited helpt u hiermee, we zijn een partnership in Shanghai aangegaan met een uitstekende tooling shop en spuitgietbedrijf. Daar maakte zij al diverse tools voor Nederlandse matrijzenmakers.


We kunnen sowieso mallen maken voor spuitgietproducten, maar ook bijvoorbeeld stampwerk and aluminium matrijzen.
Daarbij zijn we goed in het spuitgieten van zowel kleine als grote series.spuitgietproduct van ABS voor de horecaDaarbij kunnen we ofwel in China of in Nederland u producten spuitgieten;
Beide locatie hebben zo hun voordelen, die we graag met U bespreken. zo is het voordelig voor uw beurs om in China te spuitgieten, maar als u snelle levertijden wilt dan spuitgieten we in Nederland.(maar maken we de matrijzen in China)

Heeft u een nieuw product idee dan kunnen we u ook assiteren met industrieel ontwerp, rapid prototyping en verpakkingen..

Voor meer informatie en offerte-aanvragen mailt u vrijblijvend naar

info@injectionmoldinchina.com

http://www.injectionmoldinchina.com/MATRIJZENuitCHINA.html matrijs uit china  als u op onze webiste klikt vindt u meer over ons bedrijf en onze services.Kijk ook eens op:


matrijs maken onze blogspot